PAUN vodilica

33.00

Nema na zalihi

SKU: VDT011 Kategorija:

Opis

Vodilica Paun iz Black Edition serije ručno je rađena i ručno bojana po najvišim standardima u moderan “ombre look”, svaka vodilica je malo unikatno remek-djelo. Vodilica je napravljena od 100% pamučnog užeta najviše kvalitete, izrazito je čvrsta i izdržljiva.

Vodilicu odlikuje besprijekorna izrada, extra čvrstoća, ne gužva se i ne petlja. Ručka je napravljena od kvalitetne kože.

Full-grain koža koju koristimo nije puno tretirana kemikalijama kako bi zadržala svoju čvrstoću i izdržljivost. Takva prirodna koža ima povećanu prozračnost koja rezultira manjom vlažnošću u duljem kontaktu i umjesto da se tanji i gubi na čvrstoći ona razvija svoju prirodnu patinu.

Kao prirodni materijal koža često ima manje nepravilnosti i svoje specifične značajke. Dok masovna proizvodnja pokušava te nedostatke ukloniti do kraja, mi ih vidimo kao neizbrisivi i jedinstveni karakter materijala. Vjerujemo u proizvodnju bez nepotrebne i besmislene upotrebe viška štetnih kemikalija, dajući svakoj našoj vodilici jedinstvenost i unikatnost.

Pogodna za manje srednje, srednje i velike pse.

Dodatne informacije

Veličina

duljina 150 cm
promjer 1,5 cm

Materijal

100% pamučno uže
100% koža
non-toxic, eco-friendly

Boja

zelena / plava / ljubičasta