O nama

Double Trouble Dog Boutique
Exceptional products for dogs

Jeste li ikada pomislili kako ste danas obukli naprosto savršeni outfit, i onda pogledali svog najboljeg prijatelja, svog psa naravno, i shvatili da on nosi stalno jednu te istu dosadnu neudobnu vestu i ogrlicu? Zar ne bi i oni trebali izgledati isto tako dobro i moderno kao i mi, a da im opet u isto vrijeme bude i ugodno?
Sa time na umu otvorili smo naš Dog Boutique. Naša želja i naša misija je da pomognemo vašem najboljem prijatelju da bude moderan, elegantan i u trendu, kao što i mi sami želimo biti, i naravno, presladak kakav i je.
Ljubav za pse je u našoj krvi. Mi vidimo ljubimce kao članove naše obitelji i želimo im uljepšati život u svakom pogledu, učiniti ga zabavnijim i uzbudljivijim. Stoga smo uložili veliki napor u proizvodnju elegantog dizajna,u izbor kvalitetnih tkanina i materijala kako bi kreirali posebne i zanimljive proizvode. I najvažnije od svega, da svi proizvodi budu uz njihov dobar izgled i udobni vašem psu, a ugodni za oko njihovim vlasnicima. Proizvode od ostalih proizvođača biramo uz posebno inzistiranje na kvaliteti, dizajnu, praktičnosti i udobnosti.
To je ono što nas pokreće i što želimo promijeniti, jer ima toliko puno predivnih proizvoda, ali jednostavno nenosivih i neudobnih, a oni koji i jesu napravljeni udobno onda su toliko bazični i dosadni kao da su ih naše bake birale (bez uvrede bakama, mi svoje obožavamo, ali ne bi baš poželile da nas one oblače 😉).
Želimo vam ponuditi cjelokupnu ponudu, od svakodnevne ogrlice i zdjelice do extra posebnog outfita za svečanu prigodu. Naš cilj je ponuditi vam najbolju kvalitetu i najnovije trendove po razumnim cijenama.
Konstantno se trudimo proširiti našu ponudu, pa slobodno svako malo provjerite novitete u ponudi. Ako vam je potrebna bilo kakva pomoć, savjet ili informacija, samo kliknite na info@double-trouble.hr i pitajte nas, jer

in DOGS we trust