Dostava

Dostava

Trošak dostave za naručene proizvode u vrijednosti manjoj od 67€ obračunava se 4 – 6€ (PDV uključen) ovisno o težini i veličini paketa. Dostava iznad 67€ je besplatna za narudžbe unutar Hrvatske. Dostava se vrši putem GLS dostavne službe.

O točnom iznosu primatelj će emailom biti obavješten u Potvrdi (izračunu) narudžbe. Ukoliko se ne slažete sa cijenom dostave, za opciju “Plaćanje prilikom preuzimanja”  imate pravo u roku od 24 sata od slanja Potvrde narudžbe odustati od narudžbe slanjem emaila sa otkazom i brojem narudžbe na naš email webshop@double-trouble.hr . Za “Plaćanje virmanom/direktnom bankovnom uplatom” primiti ćete email sa Potvrdom narudžbe i uputama za plaćanje. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo u roku od 3 radna dana od slanja Potvrde narudžbe smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

Moguća je i personalizacija paketa po cijeni od 5€, koja uključuje stiliziranu naljepnicu na paketu sa imenom psa, pismo sa sadržajem po vašoj želji ili tipiziranim našim sadržajem ovisno o prigodi (rođendan, imendan, posebne zahvale.. ). Ako želite personalizaciju paketa, u Napomeni kod narudžbe naznačite “personalizacija”, mi ćemo Vas kontaktirati emailom za dogovor.

Dostava se vrši na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske (za neke otoke, područje Dubrovnika, Cavtata i okolice je moguća posebna doplata, primatelj će biti obavješten u potvrdi narudžbe). U slučaju dostave u druge zemlje molimo da nas kontaktirate na e-mail: info@double-trouble.hr .
U slučaju da se navedena adresa ne može utvrditi putem javno dostupnih podataka (pošta, karta i sl.), DOUBLE TROUBLE ima pravo otkazati narudžbu. Ukoliko u vrijeme dostave niste dostupni na adresi slanja, dostavljač će ostaviti obavijest o prispijeću pošiljke sa svim potrebnim podacima o pošiljci (broj pošiljke, kontakt broj Službe za korisnike, vrijeme kada smo pokušali dostavu i sl..). U roku 5 dana možete se javiti na navedeni broj Službe za korisnike kako bi dogovorili ponovnu dostavu, ili će biti pokušana ponovna dostava, ovisno o dostavnoj službi.
U slučaju da robu ne preuzmete na vrijeme, a uredno ste zaprimili obavijest o prispijeću pošiljke, snosite sve troškove vraćanja robe u DOUBLE TROUBLE d.o.o. i ponovno slanje robe za koje će Vam biti ispostavljen račun koji morate platiti prije ponovnog slanja robe.

Za narudžbe u iznosu preko 67€ dostava je besplatna, a odnosi se na dostavu na jednu adresu. Iznimka su proizvodi koji u katalogu imaju izražen poseban trošak doplate, bez obzira na ukupan iznos narudžbe. Posebna nadoplata iskazana je kod svakog pojedinačnog artikla.                                         Vrijeme dostave započinje primitkom vaše uplate za plaćanje virmanom, tj. 24 sata nakon primitka naše Potvrde narudžbe kod plaćanja pouzećem. Za standardne narudžbe nakon potvrde narudžbe paket se šalje u roku 48 sati. Pošiljke se ne šalju tijekom vikenda. Narudžbe zaprimljene u petak krenut će u dostavu u ponedjeljak. Iznimka od ovoga su mala i slabo naseljena mjesta te otoci koji imaju poseban redoslijed vožnje. Cjelokupni raspored vožnje možete pogledati na sljedećem linku

https://gls-group.eu/HR/hr/dostava-na-otoke

Ako kupac odabere proizvode koji imaju izražen trošak posebne nadoplate za web narudžbu (FIKSNA DOSTAVA), a istodobno je kupio i proizvode bez posebne nadoplate za dostavu, cijena dostave se računa prema totalnoj težini pošiljke. Popusti (akcije, posebne internetske akcije i sl.) na cijene pojedinih artikala ne umanjuju trošak posebne nadoplate web narudžbe, tj. troškove fiksne dostave.

Osnovna cijena svake dostave je 4€ – 6€. Za plaćanje putem pouzeća na cijenu dostave plaća se  1.5€.

Iako Double-trouble.hr funkcionira kao online web shop, u iznimnim slučajevima moguće je naručene proizvode preuzeti i osobno, ali prije toga je potrebno izvršiti uplatu virmanom te ona mora biti evidentirana s naše strane. Nije moguće preuzimanje i plaćanje u gotovini u našem skladištu, već isključivo putem uplate virmanom (opća uplatnica ili internet bankarstvo).
Osobno preuzimanje u iznimnim slučajevima i samo po dogovoru moguće je radnim danom od 10:00 do 16:00 uz prethodnu najavu na broj telefona 099/7601-888.