HARDY’S MINI PURETINA&BANANA 125g

4.00

Nema na zalihi

SKU: HKHT005-1 Kategorija:

Opis

Vrhunska pseća hrana je stvar ljubavi za nas, kao i ovi zdravi keksići. Pečeni sa kvalitetnim mesom, prikladni su za svakog psa, svaku pasminu i svaku prigodu: nakon šetnje, kao ukusnu i zdravu motivaciju tijekom treninga ili jednostavno da kažemo: Toliko te volim ❤️

Hardy’s mini kolačići za pse od puretine i banane idealni su za uravnoteženu prehranu. Osim kvalitetnog mesa iz njemačkih regija, kolačići sadrže ostale zdrave i hranjive sastojke poput voća, povrća, biljaka i pahuljica. Napravljeni su od svježe puretine i purećih srca, sa dodatkom krumpira i banane za dobru probavu, prirodni minerali i vitamini dodani su u super zdravim lanenim sjemenkama koje su uz minerale bogate i vlaknima te mnogim kiselinama (omega 3, omega 6, omega 9, palmitinska kiselina…) te sezamu čija konzumacija štiti i jača organizam, te je jedan od najboljih izvora kalcija.  Veličina ❥ 12 mm.

Hardy’s kvaliteta iz Njemačke: “Naše poslastice nisu samo dobrog izgleda. Kao i svi naši proizvodi oslanjaju se na visoko kvalitetne sirovine gotovo isključivo iz njemačkih regija. Rađeni su sa ljubavlju, i prije svega sa dobrim mesom. Naš recept se temelji na djelovanju biljaka kao prirodnog konzervansa. Umjesto šećera koristimo prirodne zaslađivače u voću. Naš kolačić je zdrav kolačić poklončić.”

❤️ MALA SRCA ZA VELIKE PRIJATELJE ❤️

Dodatne informacije

Pakiranje

125g

Sastav

svježe meso puretine, krumpir, banana