FRISBEE FLING-A-FROG igračka

9.95

Nema na zalihi

SKU: IFC003 Kategorija:

Opis

“Fling-A-Frog” ili “Odbaci Žabu” naziv je ovog pre-cool frizbija.

Pošaljite svog psa na divlje istrčavanje sa ovim čarobnim letačem. Savršen frizbi koji pruža vašem psu dobru dozu tjelovježbe za njegovo tijelo i mozak. Izvrstan za bacanje i interaktivnu igru vlasnika i psa.

Višeslojna konstrukcija frizbija daje mu dodatnu izdržljivost. Uže daje težinu i ojačanje frizbiju,a čvrsta i fleksibilna tekstura platna je nježna za pseću njušku, neće naštetiti desnima i zubima psa.

Fat Cat, Inc. je firma posvećena ostvarivanju krajnjeg blaženstva pasa i mačaka. Misija Fat Cat,Inc-a “To Make People and their Pets Laugh” ili u prevodu “Nasmijati Ljude i njihove Ljubimce” ostvaruje se svakodnevno u kućanstvima diljem svijeta. Svojim inovativnim proizvodima, kreativnim dizajnom, i svojom ljubavi prema ljubimcima koja im daruje strast potrebnu za svakodnevni rad , Fat Cat,Inc. stvara proizvode koji idu dalje od dosadnih igračaka prošlosti. Ono što oduševljava publiku ljubimaca i njihovih ljudi je posve nova vrsta komične zabave. Sa Fat Cat igračkama u kući,kome je potreban TV?

Dodatne informacije

Veličina

17 cm

Materijal

Uže: 100% poliesterski sukani konop
Platno: 100% impregnirani pamuk

Boja

multicolor