ACTIVE XXL harness

34.5137.16

SKU: OHTL5552 Kategorija:

Opis

Truelove Harness Vest eliminira pritisak sa vrata vašeg psa i sprečava moguće ozljede vrata, dušnika i kralježnice. Specijalno dizajnirani jastučići (padding) ravnomjerno distribuirani po harnessu imaju smirujući efekt na psa (tzv. Thundershirt efekt), i mogu pripomoći smanjenju navlačenja proizašlog iz napetosti i agresije.

Vanjski dio harnessa napravljen je od izdržljivog Oxford materijala, otpornog na grebanja. Duraflex kopče imaju veliki kapacitet izdržljivosti koji uvelike poboljšava čvrstoću pri rastezanju.

Ergonomski dizajn osigurava lagano stavljanje i skidanje harnessa.

Udobna i lagana mrežasta podstava sa mekanim spužvastim jastučićima na prsima i trbuhu za svakodnevnu udobnost i sprečavanje iritacije kože.

Prilagodljive trake dozvoljavaju jednostavnu prilagodbu svakom psu. “Push and Pull” sistem sa patentiranim “Truelove” kopčama za lagano reguliranje harnessa.

Dvije mogućnosti za vodilicu: V-ring na leđima /  O-ring sa mrežom na prsima. Ringovi su napravljeni od čvrste i izdržljive legure cinka sa antikorozivnom tehnologijom koja sprečava deformaciju materijala.

Sigurnosne značajke uključuju:  3M reflektirnu traku sa dobru vidljivost noću i čvrstu ručku kroz koju se provuče sigurnosni pojas u automobilu za sigurnu i bezbrižnu vožnju

Posebna značajka Truelove harnessa je u ručki na leđima koja daje još jednu mogućnost da primite psa uz sebe bez mogućnosti ozljede u slučaju nenadane opasne situacije ili naglog trzaja, a također se koristi i kao pomoć starijim, ozlijeđenim ili hendikepiranim psima pri hodanju, stajanju ili penjanju uz stepenice.

Odlika koja Truelove harnesse izdvaja od ostalih sličnih harnessa jest da uz visoku kvalitetu i izdržljivost materijala je iznimno lagan (svega oko 300g) – značajka i osjećaj koji će vas pas sigurno cijeniti.

Uz Truelove harnesse u ponudi imamo i Truelove vodilice u istim bojama.

Truelove je među vodećim proizvođačima harnessa, vodilica i outdoor opreme za pse. Nakon desetljeća rada i proizvodnje opreme za firme tipa Puppia i sl. krenuli su u proizvodnju svoje vlastite linije predivnog dizajna, ekstra kvalitete, a po povoljnijim cijenama od konkurencije. Konstantno među Top 5 u svim svjetskim rewievima, ovih par godina na tržištu toliko su popularni da postoje već bezbrojne kopije posvuda, ali ne dajte se zavarati jer samo njihov pravi harness dolazi sa kvalitetom koja čini razliku.

Predstavljamo vam pravi bonbon, ekskluzivno na hrvatskom tržištu – Truelove harnessi i vodilice za pse – samo istinska ljubav za pse!
Truelove – Kvaliteta koju si možete priuštiti!

Dodatne informacije

Veličina

M, L, XL

Boja

plava, fuksija

Materijal

50% oxford, 30% nylon sa 3M reflektivnom trakom, 20% spužva
Duraflex kopče
V-ring/O-ring – legura cinka, stainless steel

Možda će vam se također svidjeti…