HARDYS TRAUM – DVIJE DIVLJINE

23.00Kn

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Nema na zalihi

SKU: HHT004 Kategorija:

Opis

Samo najbolje za vašeg psa..  Meso dviju divljina, šume i pašnjaka

Cornelia Poletto kombinira zdrave namirnice i biljke iz šume i pašnjaka u jedan savršen obrok.

♥︎ Meso jelena i divlje svinje  osiguravaju dovoljno željeza, bakra, cinka, mangana, kobalta, joda i selena organizmu

♥︎ Buča za pozitivan efekt koji ima na imunološki sustav zahvaljujući svojim sastojcima kao što su kalij, kalcij i cink

♥︎ Kruška za malo voćne note, bogata vitaminima i sa niskim udjelom kiselosti, čineći je posebno probavljivom; kvaliteta koju možete voljeti i pomirisati i koju psi vole.

♥︎ Šipak sa svojim visokim udjelom vitamina C

♥︎ Zelenousna dagnja koja spada u superhranu, jer sadrži ogromnu količinu vitamina, minerala, amino kiselina, Omega-3 kiselina, antioxidanata, enzima, ima protuupalna svojstva te djeluje povoljno na zglobove i hrskavicu, pomažući kod artritisa i problema sa zglobovima

♥︎  Laneno ulje je prirodni izvor esencijalnih masnih kiselina, alfa linolenske kiseline, linolnu, oleinsku i palmitinsku masnu kiselinu, te je dvostruko veći izvor omega-3 masnih kiselina od ribljeg ulja

♥︎ Kombinacija biljaka (potočarka, estragon, krasuljica, komorač..)  za dodatno zdravlje i laganu probavljivost

Bez žitarica

Hamburški top chef Cornelia Poletto udružila se sa njemačkim proizvođačem super premium hrane za pse, Hardys Manufaktur-om u posebnu liniju “Cornelia Poletto Edition” kako bi zajedno kreirali zdravu i balansiranu hranu za pse.

“Zaista dobra hrana može se napraviti samo sa najboljom namirnicom. Inzistiram samo na najsvježijim i najkvalitetnijim namirnicama.”  To je moto Cornelie Poletto. Za njene goste i njenu obitelj samo najbolje namirnice ulaze u lonac. A jer je njen mix jazavčara Franz također član Poletto obitelji, to isto vrijedi i za njegovu hranu i ide zajedno sa motom Hardys Manufakture: “Najbolji prijatelji zaslužuju najbolju hranu.”

Suradnja između tvornice i poznate kuharice traje od 2015.g i kao rezultat smo dobili balansirane i zdrave obroke za pse. Svi recepti sadrže samo domaće namirnice – svježe meso, zdravo voće i povrće od pažljivo odabranih i provjerenih proizvođača iz njemačkih regija, bez ikakvih dodanih boja i aditiva.

A jer su i Cornelia Polleto i osnivačica Hardys Manufakture, Helga Frambach pune ljubavi prema psima i njihovim vlasnicima, dio dobiti od prodaje “Cornelia Poletto Edition” ide u korist “Tiertafeln”, njemačke humanitarne organizacije za pomoć psima i njihovim vlasnicima.

 

Hardys Manufaktur je njemački proizvođač super premium hrane za pse čiji je moto “Najbolji prijatelji zaslužuju najbolju hranu!”

Nastala je iz desetljeća ljubavi prema njihovim psima za koje su željeli samo najbolje. A kako najbolje nije uvijek lagano nabaviti, sami su im kuhali i pripremali hranu koja je bila kvalitetna i zdrava. Iz želje za zdravom i kvalitetnom hranom koja će omogućiti dug i zdrav život svakom psu nastala je Hardys Manufaktur hrana za pse.

Hardys Traum hrana za pse je balansirana prirodna hrana za pse svih pasmina i svake dobi. Hrana se priprema ručno od svježih i najkvalitetnijih sastojaka koji su podobni za ljudsku prehranu, većinom iz njemačkih regija, od odabranih i provjerenih lokalnih dobavljača; bez umjetnih boja i okusa, svaki recept je pomno izbalansiran kako bi ponudio cjelovit, zdrav i ukusan obrok našem najboljem prijatelju.

Dobitnici su German Brand Award-a 2016. g.

HARDYS TRAUM.. jer najbolji prijatelji zaslužuju najbolju hranu ♡

 

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Dodatne informacije

Pakiranje

400 g

Sastav

91,29% meso i bujon; 7,5% povrće, voće, biljke; 1,21% laneno ulje, minerali

33% meso jelena, srce, jetra, pluća; 33% meso divlje svinje, srce, jetra, pluća, 25,29% bujon, 4% bundeva, 3% kruška, 1% minerali, 0,2% laneno ulje, 0,1% potočarka, 0,1% krasuljica, 0,1% estragon, 0,1% prah šipka divlje ruže, 0,1% sjemenke komorača, 0,01% ekstrakta novozelandske zelenousne dagnje